a woman gotta do what a woman gotta do

Tvätta, tvätta, tvätta. Dissade städningen för lite tvätt istället. Sen tog tvätten slut så då fick jag börja städa igen. Älskar att tvätta. Hatar att städa. Men, a woman gotta do what a woman gotta do. Jag tror att min framtida mans sysslor i hemmet kommer att vara städning. Eller kan han få köpa en städerska till mig, spelar inte så stor roll. Sen kan jag tvätta, laga mat och mecka lite med bilen. Går så bra så.

Försöker komma igång med träningen igen. Har lite härlig träningsvärk i benen idag efter gårdagens pass så i morse fick det bli armar och rygg. Pappa var också med så jag slapp mygla så mycket. Efter träningen satte vi i oss en kinamatsbuffé. Fy fan så gott. Vet inte om det går att tröttna på kinamat. Vill ni ha lite tips inför höstens träningspass och lite bra recept (ni har kanske märkt att jag snarare ger pengar till andra för att få mat än tid på att göra den själv, kommer att ändras inom kort. Kanske.) så kan ni kolla in den här bloggen.

Home!

Nu är jag hemma igen. Öland har varit fantastiskt bra trots möss, myror och trasiga avlopp. Har bland annat hunnit avverka Magnus Uggla, E-type, Norlie&KKV, Sofi Fahrman (Sofi's mode), Nelly High Heels, Kapten Röd och Sunny Stand Up-gänget (Johan Glans, Robin Paulsson, David Batra, Soran Ismail, Özz Nujen med fleeera). Sunny Stand Up var galet bra. High Heels resulterade i fina skor, mycket bra. Resten var också bra. Såklart.

Något som inte är riktigt lika roligt är det här med att packa upp när man varit iväg ett tag. Känner ni för att gräva ner er ytterligare i min städångest så finns den beskriven både här och här.

RSS 2.0