Kalas och lekplatshängIgår kalasade vi för ena systern. Idag har vi mest gossat, hängt på lekplatsen, kollat film, målat naglar, solat och sånt där tjejigt. Bra grejor!

Smörkola

Tog en sen fika med Esther och Mats igår efter jobbet. Darins glass med smörkola, heeelt okej skulle jag vilja säga. Fick en liten present också i form av små cliniquegrejor, bland annat rött läppstift, ögonkräm och make up-remover. De tycket väl att min hylla behövde fyllas på lite:


Lita

Vaknade tjugo över sex i morse, klarvaken! Ägnade mig åt lite nätshopping när jag ändå var uppe. Nya träningskläder från Casall blev det. Eventuellt lägger jag in en beställning på ett par Jeffrey Campbell också... Kan inte bestämma mig för om jag vill ha Lite Spike eller Lita Crochet. Sjukt snygga båda två!

En powerwalk nu sen ska jag göra massa roliga saker (tvätta, städa) innan kalaset ikväll.

Studs


Klickade hem ett par nya skor förra veckan. Topshop kommer de ifrån och här går de att beställa.

22


22 dagar till sol, sol, sol. Hur jävla bra som helst.

Hej träningsvärk!

Vi tog oss till gymet i lördagskväll och där stannade vi ett bra tag. Hej träningsvärk (eftersom jag bara har det sisådär en gång i halvåret tycker jag att det är rätt gött)! Senare blev det varsin godispåse framför några vänneravsnitt, gossigoss. Igår pluggades det körkortsteori, kul.

I morse började jag dagen med att tappa en kettlebell på foten. Jävligt skönt faktiskt.

Svensson Svensson

Efter att ha varvat sömn med Svensson Svensson och pizza i snart fyra timmar så börjar kvällens planer ta form. Träning klockan sju med Mikaela sen blir det någon högst oplanerad och spontan aktivitet. Hur bra som helst.


Finally

Klickade in mig här idag och såg att det finns några som envisas med att fortfarande gå in här då och då. För tillfället skakar händerna som på en nittioåring (fördomar? nej då) efter några övningar med kettlebellsen. Gossip girl, Grey's anatomy och lite körkortsplugg har också hunnit avverkas. Nej, körkortet har inte grejats än. Snart. Halkan, uppskrivning och uppkörning sker inom de närmsta veckorna. Finally!

RSS 2.0