?

Det här är ett tidsinställt inlägg. Det finns två scenario som är troliga just nu.

Scenario ett: Jag har sprungit ett lyckovarv, pussat körgubben på pannan och kört en runda. Själv.

Scenario två: Depression.

Vad tror ni?

Det går bra nu.

Håller på att bli helt koko i huvudet av dessa körkortstester. Men det går bra nu. Och så har jag fått kanelbullar i magen. Och IFK vann. Och det är soligt. Och foten börjar må bra igen. Och jag har haft 70/70 8 gånger i rad nu. På de svåraste frågorna. Som sagt, det går bra nu.

Fan ta mig annars!

Körde en sväng med pappa i morse. Frukost hos mormor och morfar. Ska snart köra en sväng med morfar sen ska jag spendera resten av dagen i sängen med körkortstesterna. Imorgoneftermiddag planerar jag att ha körkort. Fan ta mig annars!


Plugg plugg plugg

Eftersom jag har varit en riktig latmask när det har kommit till att plugga teori så bestämde jag mig för att ta en plugghelg. Lägg till en inflammerad (?) elefantfot så har vi en sån där helg som kanske, eventuellt och förmodligen inte kan beskrivas som magisk.

Igår blev jag bjuden på mat hos mamma där också mormor och morfar befann sig. Placerade mig på soffan, serverades mat och hamnade sen på soffan igen. Nu har jag precis haft pizzapaus med papsen och redo att plugga lite till. Kuggar jag provet efter en sån här helg är nog en depression nära.

Rosgården

Blev en liten lunch på Rosegarden idag med Josse (idag är det tretton dagar tills vi åker till mallis, hur gött?). Jeeesus vad gott det var. Jag tror inte att man kan äta kinamat för ofta. Love it. Nu hade jag egentligen tänkt plugga lite teori men siten var nere för underhåll så jag kan med gott samvete ägna mig åt rostade sojabönor (det är faktiskt godare än det låter) och Rena rama Rolf (nej, vi behöver inte diskutera min humor idag).


Skön brud va?

"En till..?"

Gårdagen var bra. Lunch på Fenix med André och Lelle innan vi tog maxirundan och handlade mat inför kvällen. Mojitos, grillad kyckling och sallad förtärdes. Bra så.


"En till..?"

RSS 2.0