Note to self

Tjena Hannah, det är jag här.

Nästa gång du tänker gå upp vid en sådan tidpunkt att du inte riskerar att komma för sent till jobbet äter du förslagsvis inte godis precis innan du ska sova. Sockerkickar gör man inte sig av med i första taget. Det var ett dumt beslut, men det har du nog redan insett. De där påsarna under ögonen som du har införskaffat dagen till ära är verkligen av imponerande storlek. Men du har nog lagt märke till dem redan skulle jag tro. Och så bra de passar ihop med din svarta outfit. Himla bra. Hade du tänkt på det länge?

Ett annat tips är att på riktigt försöka vända dygnet rätt igen. Att ta en powernap på två timmar med start någon gång under eftermiddagen var nog inte det mest begåvade du gjort va? Ska vi komma överens om att idag blir det ingen nap efter jobbet? Vi kan väl bestämma det? Jättebra. Verkligen, jättebra.

Det där med att sätta igång ett par vänneravsnitt precis när det var läggdags var inte heller den mest briljanta idén som tagit sig genom din tankeverksamhet. Du vet att jag brukar tycka att du allt som oftast tar kloka och intelligenta beslut. Igårkväll togs inga sådana beslut. Vi kan vara överens om det va?

Och du, fan ta dig om du gnäller det lilla minsta över att du är trött idag. Om du känner att en gäspning är på gång så läser du det här. En gång, två gånger, tre gånger läser du det.

Så, stick iväg till jobbet nu.

Hälsningar
Hannah


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0