Glossybox!

Äntligen kom min Glossybox. Ni ska få ta del av innehållet i...imorgon eller så. Eventuellt. Ni vet hur det är, jag glömmer lätt. För övrigt har jag haft en spännande dag som idrotts-/hemkunskapslärare. Volleyboll spelades (träning inför fredagens turnering) och panerad fisk tillagades.

Lyckades ta mig en runda till gymet också idag. Förstår inte hur det kan vara Simpsons på Tv varenda gång jag är där. Kvittar om jag är där klockan elva, fyra eller sju - nog fan är det Simpsons igång. Efter uppvärmningen (och ett avsnitt Simpsons) hittade jag några tidningar som jag satt och bläddrade i. Vips, så var pappa färdigtränad och jag slapp göra något mer än uppvärmningen. Way to go!

Balklänning

Postat av:
Är den till salu?
2012-01-29 @ 22:01:01

Postat av:
Undrar också om du ska sälja den ? Vad kostar den isf?
2012-01-30 @ 17:41:14

Jag vet inte riktigt. För rätt pris är den väl till salu antar jag. Ni kan maila till [email protected] om ni är intresserade.



"Why do you have to break up with her? Be a man. Just stop calling her."

Har fixat till en matlåda till imorgon. Vad det blev? Päron, choklad och mandlar. Sjukt bra lunch skulle jag vilja säga. Nu blir det en alldeles för lång dusch innan söndagens obligatoriska kvot av vänneravsnitt ska betas av.

Gossehelg

I fredagskväll kom Elin och Fanny hit för lite kinamat, mys och massa tragg. Hann även studera Torsten Flinck. Spännande människa. Kasst av SVT att klippa bort hans lilla "gratisterapi" till gulleranelid. Det är väl sånt som kallas bra TV?

Igår blev det kalas för lillasyster som har hunnit bli 6 år (!) innan jag vandrade bort till Josse. Pizza och vin hann vi få i oss innan Mik och Tessan också släntrade in i två spännande munderingar... Svarta kan man väl kalla dem. Det blev i alla fall lite mer vin och en hel del prat. Faktiskt så mycket att vi inte märkte att klockan tickade på och hann slå både tre och fyra innan jag kom hem. Idag har det varit familjemys i Lund eftersom Helen fyller år idag och ikväll blev det goss med lillasyster, mormor och morfar. Gossehelg!


Gullungar på gårdagens kalas.

Baldags

Vid ett svagt tillfälle lovade jag ju ett inlägg med bilder från bal och student. Och jag är ju en sån där som håller vad jag lovar. Vi börjar med balen, studenten kommer när jag hinner. Kanske kan ni 93or få lite inspiration till er egna "vackrast i hela världen"-dag?

    


All I'm sayin

Det sägs ju att man ska äta varierad kost. Jag skulle tro att mina kostvanor går under "inte ett jävla dugg varierade". För ett tag sen fick pappa mig att köpa en burk vitaminer på apoteket. Jättebra, tänkte jag, lite vitaminer har väl ingen dött av liksom. Vad som hände? 45 minuters konstant kräkande var vad som hände. Min kropps rekation på vitaminer och mineraler. Idag köptes omega-3, även det i tablettform. Vad tror vi? Håravfall, näsblod och ledvärk? Det är inte omöjligt, all I'm sayin.

Glossybox

Har ni hört talas om Glossybox? Det har kommit till Sverige! (Utrymme för lyckopaus.) Jag missade första boxen som kom i december men januariboxen ska jag få. Det har sagts att den ska komma nu i dagarna så jag hänger en del ute vid vår postlåda. Det är lite kallt ibland men grannarna tycker synd om mig så de kommer ut med lite mat, dricka, filtar och så till mig. Vad tror vi, kommer den idag? Kommer eventuellt drabbas av en rejäl förkylning annars...

Off

Efter mitt och Johannas besök på kinamatsbuffén igår var vi ganska off. Jag var så off att jag åkte hem och sov i fyra timmar. Huvudvärken hade fortfarande inte släppt i morse så det fick bli en hemmadag idag. Ligger i sängen och läser "Tyst i klassen" av Ranelid nu och funderar på om jag orkar tillaga något till frukost idag. Troligtvis inte skulle jag gissa på. Kanske kan tvinga Felix? Vi tror på det.

Blondin vs brunett

Ibland (läs: ofta) får jag galna idéer om att om jag inte gör en drastisk förändring med mitt hår så kommer jag bli en mycket olycklig människa. De här idéerna kan innebära allt från att klippa page till att färga det kolafärgat till att sätta i extensions till att permanenta det. Idag är jag sugen på en brun frilla. Det har varit brunt två gånger förut, en misslyckad och en lyckad. Kruxet med det hela är att efter ungefär två veckor (ibland två timmar) vill jag ha tillbaka min gamla hårfärg och min gamla längd på håret. Till slut gick det så långt att min frisör vägrade klippa mer än tre centimeter av håret och hon tänkte definitivt aldrig mer färga det brunt på mig. Jag ska nog vara ganska glad för det, såhär i efterhand.


Blir lite småsugen på att färga det brunt när jag ser den här bilden.


Sen ser jag den här och känner ett visst obehag. Vet dock inte om det enbart beror på håret. Smilet, dubbelhakan och de högst oklara solbrillorna är nog också bidragande faktorer...

Happy birthday!

När jag kom till jobbet i morse (efter powerwalk, värt att notera) möttes jag av både sång och present. Hur bra kollegor? Väldigt bra. Efter jobb, träning och andra småärenden blev det kalas (ja, fjärde på fyra dagar - vi gillar att kalasa) för lillasyster som fyller år idag. Lilla prinsessan fick tårta och bestämde att Happy Birthday skulle sjungas. Hon är så internationell, den lilla gossegullisen. Andra lillasystern och därmed gossegullisen nummer två har eventuellt körtelfeber men mådde lite bättre efter ett paket Ben&Jerry. De grabbarna har nog hjälpt till att lösa många problem. Okej, kanske inte körtelfeber - men ändå.

Kalasig. Galajig. Festlig. Igen.

Jag har haft en väldigt bra helg. Kalasig. Galajig. Festlig. Ni vet. Huvudet är dock alldeles för tungt för att redogöra den idag. Imorgon kanske. Nu har morgonrocken åkt på och pizzan är på väg hit. Tror faktiskt inte att pizzagubben sett mig i någon annan outfit än den här... När pizzan anlänt ska jag göra ett femte försök att se det senaste avsnittet av Grey's anatomy. Eventuellt somnar jag lika snabbt som de andra gångerna.


Fräsch va? Försökte sminka över blåtiran. Resultat? Sådär va?

TJUGO.

 

Gossevänner!

Mina söta gossevänner Ellen och Lisa ringde just från Australien. Det är nämligen redan min födelsedag där. Vi har gått från att träffas nästan varje dag året om till att föra samtliga konversationer på mail och facebook så att få prata lite med dem efter mer än tre månder kändes väldigt bra faktiskt. Känslomänniska som jag är trillade det eventuellt en liten tår också... Herregud. Det är precis sånt som jag inte borde skriva här.

  
Fräscha brudar på Liseberg.

Kalasig. Galajig. Festlig.

Kvart över sju igårmorse lullade jag runt i min morgonrock och funderade på om det skulle bli rostade mackor med ost eller skinka till frukost. Min aeasytones stod och skrattade åt mig men det kändes okej ändå. På kvällen blev det kinamat och vin med Mikaela och Josse, myspys!

Ikväll blir det kalas för kusinvitamin, imorgon blir galaj eftersom jag fyller tjugo (fan min ålder börjar ju inte ens med en etta längre!) och på söndag blir det kalas för mig och lillasyster. Kalasig helg. Galajig. Festlig.

En tjuga på tvåan!

Det här inlägget är tidsinställt. Om jag har lyckats så är jag nu i full färd med att snöra på mig mina easytones för att gå till jobbet. Har jag misslyckats lullar jag fortfarande runt i morgonrock och funderar över vad jag ska äta till frukost för att sen ta bussen till jobbet. Vad tror ni rent spontant? Själv känner jag att det kan vara precis vilket som. Men om jag måste så lägger jag en tjuga på alternativ nummer två.

Crazyyy

Efter jobbet idag blev det mys hemma hos mormor och morfar. Det serverades pastagratäng (vill man läsa mer om denna trevliga gratäng kan man göra det här och här, och det antar jag ju förstås att ni vill) vilket var lika gott som vanligt. Råkade somna lite på soffan också trots att jag bestämt mig för att sluta sova på eftermiddagarna/kvällarna innan läggdags. Somnar alldeles för sent på natten då och ser ut som om jag gör reklam för icapåsar hela dagen på jobbet. Mormor och morfars soffa i kombination med den blå filten är dock farligt läge. Det är som gjort för att ta en liten lur där helt enkelt.

För övrigt inhandlades ett par Reebok easytone idag. Helsvarta eller grå/rosa hade jag att välja mellan. Jag har ju en förkärlek för svarta kläder, faktiskt så till den milda grad att om jag skulle ha något annat än i stort sett helsvart outfit så tappar åtminstone Elin, Mikaela och Sofia hakan. Gärna samtidigt. Så det blev grå/rosa. Galet va? Helgalet känner jag rent spontant. Om jag mår jättedåligt över färgvalet längre fram så kan man säkert spraymåla dem svarta. Tror ni inte det?

A little bit of heaven

Inlägg nummer 200. Hur firar ni? Själv firar jag med en skål popcorn och two and a half men. Lite nätshopping på det plus beställning av något trevligt. A little bit of heaven skulle jag säga. Ni får se när den anländer.

Så. Jävla. Bra.

Såg lite av The Voice Sverige igår. Ett nytt talangprogram tydligen. Och särskilt bra var det inte heller, nästan samma koncept som det där tramset på trean. Något, eller någon, som jag däremot gillar väldigt mycket är den ena jurymedlemmen - Ola Salo. Han verkar vara en väldigt fin människa. Ödmjuk. En sån där person som man vill hänga med ibland en torsdagkväll över ett glas vin. Att han och The ark dessutom gör de bästa svenska livespelningarna är bara ett plus.


Ola och Arken i somras i Malmö. Så. Jävla. Bra.

Äckligt korrekt

I vanliga fall har jag spansk- och engelsklektioner i skolan. Idag och imorgon ska jag hoppa in för en annan lärare och ha lite svenska också. Jag älskar svenska. Det har alltid varit mitt favoritämne (plus samhällsämnena...). En helt korrekt stavad text är lycka (jag säger inte att det är den största lyckan en människa kan uppleva men lycka är det). Det är till exempel därför jag vägrar att läsa Aftonbladet. Särskrivningarna och stavfelen avlöser varandra, fan man blir ju förbannad. Men idag är vi inte förbannade för idag ska jag ha svenska och få vara sådär äckligt korrekt. You gotta love it.

Söndag

Oj. Vilken bra kväll vi hade. Eventuellt kan jag åstadkomma mer än en mening om lördagskvällen imorgon. eventuellt. Söndagen har passerat som de flesta söndagar. Lite middag, lite goss, en liten promenad och lite film. Typiska söndagsaktiviteter. Nu säger jag, Charlie, Alan, Jake, Evelyn och Berta godnatt.

Mr Engdahl

"Kvinnor vill gärna ge sken av att de egentligen skulle klara sig lika bra eller till och med lite bättre utan män, att män egentligen är en störningsfaktor i deras liv som de i sitt hjärtas godhet accepterar, åtminstone temporärt."
Horace Engdahl

Bananas!

Precis tagit mig ur en powernapskoma. Det är härligt att sova. Har dessutom hunnit ringa André och checka av inför kvällen. Det hade tydligen varit galet på Deppan igår så vi hoppas på minst lika galet ikväll. Har inte varit där på snart två månader så ikväll tänkte vi gå bananas, för att citera Andrew himself. En dusch på det sen är jag redo för lite partyparty hos Mikaela. Funderar på om det är tokigt att ha på sig en prinsesskrona? Får fundera på det. Sparar eventuellt den till nästa helg annars. Om vi går bananas ikväll kanske den försvinner och det hade ju varit mycket, mycket tråkigt.


Såhär ser det ut om en timme eller två. Gärna minus apelsinerna. Och eventuellt plus ett bord.


You gotta love it.

image description

Hopplösa.


.

Postat av: Rumpenisse
Är du inte spanska lärare? Kan du tyska också? Vilka språk kan du ?
2012-01-12 @ 21:49:41 

Nej jag är spansklärare. Jag har läst tyska, spanska och latin.

Postat av:
Var tränar du? Tränar du själv? Jag tycker det är tråkigt att träna själv.
2012-01-09 @ 15:57:49

Just nu tränar jag i stort sett inte alls men innan julledigheten var vi på gymet en del. Tränar med pappa eller Mikaela.

Fredag den trettonde

Migrän resulterade i en hemmadag istället för jobb. Börjar piggna till lite nu så snart blir det frukost. Tänkte gå ut på en liten promenad sen men såg att det var fredagen den trettonde så eventuellt stannar jag i sängen precis hela dagen. Vet inte om jag är så värst vidskeplig egentligen men just fredagen den trettonde känns ju... sådär. Frida föddes fredagen den trettonde (för snart tjugo år sen, herregud!) och ni kan ju tänka er hur många gånger hon har fått höra om vilken otur hennes föräldrar hade? Ha. Ha. Ha. Nycklar på bordet och sånt där har jag dock inga problem med, jag är glad om jag över huvud taget hittar mina nycklar.

 
Jag och Frida på världens lyckligaste dag.


Ausgezeichnet!

-Tänk att man läste tyska i fyra år ändå, hur mycket kommer man ihåg av det nu liksom?
-Jag vet, det enda jag kan är "Entschuldigung für die verspätung" eftersom vi alltid kom sent.
-Haha jag kommer nog mest ihåg ausgezeichnet för det stod alltid på mina prov.
-Vad betyder det då?
-Utmärkt!
-Jaha, därför jag inte kunde det då. Stod nog fan inte på mina prov i alla fall...


Poker

Vi hade ju faktiskt en väldigt bra kväll igår. Jag och André placerades i köket där vi tillagade en utomordentligt god middag. Efter middag och disk blev det film som slutade med lite poker. Vi slog vad om att den som förlorade skulle få laga mat till de andra en kväll snart och dne som vann skulle få bestämma vad som skulle lagas. Bara fem minuter in i spelet blev jag nästan förbannad eftersom jag höll på att förlora. Stort. Vem som vann? Jag, såklart. Jag var en ganska bra vinnare igår, inte världens sämsta i alla fall. Mikaela och Nille förlorade samma runda och eftersom jag är en så fin människa så diskuterade jag lite med André om han hade några speciella cravings innan domen fälldes. Hemmagjord pizza ska serveras inom det snaraste. Och den får inte vara köpt (hör du också det Nichlas?). Kvällen slutade på banken där vi av någon anledning också till slut hamnade vid pokerbordet.


Yeah is not an answer, yes is.

Har ni sett Judge Judy någon gång? Om inte så borde ni. Helt fucking lovely program. Människorna som är med är av lite Jerry Springer-material dessutom. Obegåvade, allmänt skitiga, fett hår eller bara feta överlag. Ibland en kombination av samtliga. Otrevlighet är en annan egenskap. Judy sätter dock dem på plats - allihop. (Ett exempel på detta kan vara ett av mina favoritcitat från programmet "Yeah is not an answer, YES is." Detta används ganska frekvent faktiskt.) Jag tror att jag kan sträcka mig så långt som att säga att Judy är min idol. Och då var jag ändå helt säker på att man inte hade idoler efter femton års ålder... Ta en titt på detta och säg sen att hon inte har ett roligt jobb:


Cowboysoppa

Cowboysoppa vecka 17. Låter väl rätt spännande va? Efter ett par övertrötta garv från petsonalrummet är det snart dags att åka hem från jobbet för att hjälpa lillebror med samhällsläxan. Tänkte ta en femhundring för besväret. Sen kom jag på att han agerar gratis chaufför ganska ofta så det räcker nog att han ger mig 450 kronor eller så. Efter det vankas middag hos Andrew med Mikaela och grabbarna. Jag har fått äran att laga maten. Kan ni gissa vad det blir? Ett fint pris ligger i potten. Mycket fint.


Benen i kors.

Sitter med benen i kors och halvsover medan kopiatorn sköter resten. Bra maskin det där.


Vi sysslar inte med mjukstart.

Kom precis hem så det blev en lång arbetsdag efter hela fyra timmars skönhetssömn. Skönt att slippa mjukstarta kan jag tycka. Dessutom klämde vi ju in en förmiddagsfika innan jag lunchade med Josse så hjärnan har inte gått på högvarv hela dagen. Nu blir det en quick fix innan det vankas VIP-kväll med tjejerna på make up store!


Geggamuffins!

Okej, såg nu att den där tröjan kanske inte ser helt passande ut på men femåring. Kan förklara det hela med att det i själva verket är Sofias tröja och lillasyster lånade bara den som pyjamas. Känns det bättre? Det vi tillagade i våra pyjamasar var något som nog kan kallas för geggamuffins. Med chokladsmak. Syrran stoppade dessutom i lite marshmellows i sina, så gegga är nog inte helt fel ord.

Nu tänkte jag tillaga lite korvstroganoff (jo men jag kan faktiskt laga en del andra rätter också...) innan det är träningsdags. Och förhoppningsvis en liten powernap. Ska bli skönt att börja jobba imorgon igen så jag får lite rutiner i mitt liv igen. Tycker ni också att det är skönt att börja jobba igen? Det verkar som att majoriteten inte gör det om man ska se till statusar på Facebook. Hur jobbigt kan det vara att börja jobba igen? Om man är så missnöjd med sin arbetsplats borde man byta. Inte sitta och klaga på Facebook. Gnäll och trams är vad det är. Nåja, sidospår - stroganoff var det.

Bakdags.

Återkommer med resultat.


Mona och Per



Jag har fått ett julkort från några människor som jag inte har en aning om vilka de är. Mona och Per heter de tydligen. Och jag heter tydligen HANNah. Tycker det känns lite märkligt. Min första chansning är att någon tänkte vara lite rolig och har helt enkelt skrivit något annat namn än sitt eget. Ska man se till handstilen är den personen antingen en femårig tjej eller en kille i valfri ålder (jo, killar skriver fulare än tjejer så är det bara). Kortet är dessutom adresserat till en adress jag bodde på för tre år sen. Jag tänkte rama in det och hänga upp på väggen, hur känns det? Mona? Per? Känns det okej?

Vanligtvis rumsren.

Sökte ett jobb idag som jag kan ha vid sidan av skolan, på kvällar och helger. Ansökan gjordes via datorn och i slutet kunde man bifoga en bild på sig själv. Upptäckte sen att jag råkat ta en bild i nyårsmappen istället för den jag skulle ha. Vilken jag skickade in?


Den här. Vad tror vi? Storsupare med tutfetisch söker jobb. Vanligtvis rumsren. Gillar silver, glitter och paljetter. Klär gärna sig i det både till vardags samt mer festliga tillställningar. Påsarna under ögonen är inte alltid befintliga men har en tendens att dyka upp när klockan börjar närma sig natt.

Ganska underhållande.

Jag, Elin och Johanna begav oss till Lund idag. Närmare bestämt Nova Lund. Ärligt talat var där mest massa reaskit som inte en människa vill ha, hälften av kläderna har förmodligen legat på lagret i minst två år. Inne på Polarn o. Pyret fanns det dock en del fint och det blev en födelsedagspresent till lillasyster som snart fyller år.

Även om vi inte lyckades fynda så mycket så var bilresan dit ganska underhållande. Bensinlampan började till exempel lysa och Elin visste inte hur man tankar. Körde inom Shell:

E: (I telefonen) Hej pappa. Det fanns ju ingen bensin på bilen så nu är vi på en mack. Ja, nej jag vet inte riktigt var vi är.
H: Gårdstånga...
E: Ja, nej vi har inte varit i Lund än. Nej men jag vet ju inte var vi är.
H: Gårdstånga.
E: Vilken bensin är det jag ska ha? Blyfri 95 eller? Ja, ja bra. Ja, jag ska skruva på locket ordentligt. Ja.

Elin går ut ur bilen. Inget händer. Johanna går ut ur bilen. Inget händer. Sticker ut huvudet och båda två står och försöker skruva loss tanklocket (Jag vet inte om det framgår av texten hur jävla rolig den här situationen är. Men den var det. Jag lovar.).

E: Så där ja. Nu ska vi bara ha lite bensin också. (Tar tag i en slang och börja trycka.)
H: Det är inte den bensinen du ska ha Elin. Du tog fel slang.
E: Nej? JO! Helvete.

Ganska underhållande var det ja. Det är tur att hon är så söt.

 
Gullig Elin i mitten av "Sexy and I know it" och söt klänning till söt lillasyster.

Jag kan inte åka skidor.

Postat av: Emma
Jag har försökt med plattång många gånger men fungerar aldrig. Du kan inte vilja lägga in en video på hur du gör?
2012-01-05 @ 16:53:48

Hahahahahahaha. Nej. Vad tror du att det här är för blogg egentligen? Skäms.

Postat av: Sofia
Hon undrade var du jobbar med? ;) Och ignorera inte pojkvänsfrågan hörru! Du kan inte åka skidor!
2012-01-05 @ 18:02:35

Ja, hon hade en del språkliga fel den där flickan. Var jag jobbar med är ju lite knepigt att svara på. Det gjorde jag då inte, ett klart och tydligt nej stod det. Lilla vän. Och nej, jag kan definitivt inte åka skidor. Glömde skriva det.

Gossdag

Vaknade med feber och halsont i morse men efter ett par timmars pillerknaprande och lite sömn var jag fit for fight igen. Blev lite goss och lunch på stan med Elin innan jag åkte hem och tog en powernap. Sofia väckte mig långt innan jag sovit klart för det var dags att planera lite. Vad vi planerar får ni veta sen. En stund senare kom Elin hit med pizzor och efter det har vi bara gossat. Gossdag. Nu är det läggdags för imorgon ska vi på roadtrip!





Söta.

Two and a half men

Nördar ju two and a half men (undrar hur många gånger den titeln har figurerat här på bloggen nu de senaste dagarna?) en del för tillfället och jag har kommit fram till att de här två scenerna definitvt är topp tio. Eventuellt topp fem.




Nyfiken i en strut.

Om man har blogg så får man chansen att stöta på människor med mindre charmiga egenskaper. En sådan egenskap är nyfikenhet.

Postat av: Sara
märkt att en del av dina inlägg slutar på exakta tidpunkter, är dem tidsinställda eller? e det för att du jobbar på dagarna?
2012-01-04 @ 00:28:08

Jisses vad uppmärksamt av dig. Verkligen. Extremt. Många är tidsinställda ja. Anledningen till det är att jag inte sitter här hela dagarna och funderar på vad jag ska skriva utan oftast gör det på kvällen innan jag somnar framför two and a half men eller vänner. Det hade ju blivit lite märkligt om fyra-fem inlägg publicerades sent på natten och sen inga på dagen, tycker du inte? Väldigt konstig fråga förresten hörredu.

Postat av: Emma
Vad använder du för locktång för att få så fina lockar?
2012-01-04 @ 11:44:30

Plattång.

Postat av:
Har typ precis börjat läsa din blogg så detta har du kanske svarat på innan men har du pojkvän, hur gammal är du, var jobbar du med? Tacksam för svar. Annars så bra blogg!!
2012-01-02 @ 18:08:27

Du var mig en nyfiken liten tjej. Och ja, tjej är du för det finns inte ens chans i världen att det är en kille som har skrivit det här. Nej, 19, vikarierande spansklärare. För övrigt har jag svarta underkläder på mig idag, duschade senast i morse, tappade både mina framtänder nästan samtidigt så jag såg ganska mysko ut ett tag, lärde inte mig cykla förrän jag var 6 år och igår åt jag biff och potatismos till lunch. För du undrade väl det också?

Lita spike

Two and a half men och lite nätshopping såhär på kvällskvisten. Är lite i valet och kvalet när det kommer till de här skorna. Å ena sidan är de helt, helt lovely men å andra sidan... Äh, det finns ingen andra sida. Helt. Jävla. Lovely.



http://www.solestruck.com/jeffrey-campbell-lita-spike-black-silver/index.html

19 eller 80? Nykter eller berusad?

Det här med mitt körkort är ju ett kapitel för sig. Visst hade det varit sjukt gött att ha det där lilla kortet men just nu har jag faktiskt inget större behov av det. I ärlighetens namn är det nog till och med så att andra stör sig mer på det faktum att jag inte fått tummarna loss, än vad jag själv gör. Gett upp än har jag dock inte gjort och ikväll var det dags för lite mörkerkörning med papsi. När ungefär hälften av sträckan var avklarad och jag hade asgarvat (jag garvar gärna när jag kör som en dåre, det blir liksom roligare då) hela vägen (till exempel på grund av att det såg ut som att vi satt och diggade som galningar i framsätet varenda gång jag startade/växlade eller för att jag tog kurvorna som en kraftigt berusad man i 80-årsåldern) så la pappa fram ett förslag som jag just nu starkt överväger:
"Skaffa dig ett bra jobb, bli rik och skaffa dig en privat chaufför."


Ytlighet när det är som bäst.

Jag är en sån där människa som åker till flygplatsen i god tid (läs: väldigt god tid) innan mitt plan ska lyfta. Anledning? Taxfreeavdelningen. Jag tycker att det är ganska härligt med så mycket ögonfransböjare, ansiktskrämer, bodylotions, mascaror, ögonskuggor, parfymer, ansiktsmasker och läppstift på samma ställe. Att bara få vandra omkring och titta, känna, lukta och prova är faktiskt väldigt trevligt. Härligt. Ja, till och med lovely. Något jag absolut aldrig ens kastar ett getöga på är nagellacken. Har aldrig varit ett stort fan av nagellack, varken på händer eller fötter. Men så var jag ju på pedikyr igår och då lackades tånaglarna minsann. Just nu kan jag inte riktigt sluta titta på mina fötter. Det ser ju faktiskt rätt trevligt ut det där. Inte så trevligt att jag kommer att börja inhandla nagellack, men ändå - trevligt.


Bara vara

Började dagen på Bara vara med helkroppsmassage följt av pedikyr. Bättre start på dagen får man nog leta efter va? Ni borde lägga era pengar på att bli ompysslade. Ofta. Något man förmodligen borde göra lika ofta är att städa. Jag gör inte det speciellt ofta men idag var det tydligen dags. Inte ett dugg härligt. Känslan efter städningen är ju dock ganska trevlig.

Nu ska jag försöka leta upp lite bilder från nyår. Kan ju vara kul för er att se något annat än två charmiga tjejer.

Jag hinner sova en stund till.

S: Jag försov mig för några dagar sen. Lite pinsamt på jobbet.
H: Jaså, när då?
S: Förra tisdagen tror jag det var.
H: Jaså, var det ditt alarm jag hörde tidigt på morgonen? Höll på att bli galen av det jävla ljudet. Verkligen, helt jävla galen. Höll ju mig vaken hur länge som helst.
S: Okej... Du kunde inte gått in och väckt mig om du nu hörde det?
H: Nej alltså jag fattade ju inte vad det var, jag trodde faktiskt att det var brandlarmet.
S: Och du går inte upp om du tror att det är brandlarmet som låter?!
H: Nej men det var ju ingen annan som gick upp så jag tänkte att det brinner säkert inte så mycket än. Jag hinner sova en stund till.


Jullov eller julledigt?

Lillebror lyckades få med mig till alliansen ikväll, för första gången på flera år. Det visade sig att det fungerar ungefär likadant nu som då. Killarna tittar på fotbollen, tjejerna spanar på killar, gubbarna äter korv och tanterna håller för öronen när musiken är för hög. Efter en runda på Maxi (som slutade med tio flaskor vitamin well och en äppeljuice, storhandla är vår grej!) blev det Gudfadern med pappa och syrran.

Snart betat av two and a half men säsong 1 och 2 och på köpet har jag rubbat dygnsrytmen totalt. Men det är okej för jag har jullov. Hähä. Eller ja, man ska kanske inte kalla det jullov om man inte är elev. Julledigt har jag i alla fall ett tag till.

Charmiga tjejer.





Bara trams.

Inte alls så värst charmig tjej idag faktiskt. Trollhåret är med, morgonrocken likaså. Eller eftermiddagsrocken. Eller kvällsrocken. Eventuellt också nattrocken. Victoria's secret fashion show 2011 är på, kuddarna uppuffade och pizzan på väg. Med tanke på vilken tid det tar för hemkörningen så skulle jag tro att många nyårslöften bryts redan idag. Enda dagen (okej kanske inte enda...) på året som man är riktigt sugen på något flottigt och så har man stått och lovat både sig själv och andra att man "inte ska äta vitt mjöl eller socker" under 2012. Herregud, nyårslöften är bara trams. Bara trams.

Charmig tjej.







Gott nytt år på er!

RSS 2.0