Lite starstrucked ändå


Glömde berätta om dagens åktur med Frida. "Det gäller att alltid vara längst fram och alltid vara först ut" påstår hon. Vi kan väl säga som såhär att Frida alltid är längst fram och definitivt alltid först ut. Om man är ett fan av de allra läskigaste åkattraktionerna på tivoli och så rekommenderar jag starkt att man tar sig en tur med Frida i Bracknells eftermiddagstrafik. Gärna med alla rutor nere och musik på högsta volym.


Tyvärr glömde Frida lite saker hemma hos mig vilket innebar att vi fick ställa oss i den här kön (bilden gör inte kön någon som helst rättvisa, den var helt galen) som inte var nådig. Bracknell är fullt av kontor (till exempel Fujitsu, Dell, BMW har kontor/huvudkontor där) så vid femtiden är trafiken...sådär.

Idag fick vi också veta att Brad och Angelina tydligen också hänger här i Sunningdale för tillfället. Pitt och Jolie alltså, för er som undrade. Nu tillhör jag ju visserligen Team Aniston sedan många år tillbaka och tycker att Pitten är ganska överdriven, men den lilla fjortonåringa Hannahn som finns kvar någonstans där inne blir ändå lite starstrucked med Clooney, Pitt och Jolie inom räckhåll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0